Επίσημο: Αυτοί είναι οι 6 υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία – Τα ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr η εξάδα που θα απαρτίζει το ψηφοδέλτιο είναι η εξής:

Αποστόλου Ολυμπία
Γκιόνογλου Χαράλαμπος
Δέλλας Αθανάσιος
Πάσχου Σοφία
Σιδηρόπουλος Αναστάσιος
Τσιαμήτρος Νικόλαος

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας από το κόμμα (σημ: Μία ώρα μετά το δημοσίευμα του InVeria.gr, έστειλε σχετικό δελτίο Τύπου η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ημαθίας και δύο ώρες μετά στάλθηκαν από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ όλες οι λίστες).

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής την Κυριακή (29/1/2023), ο Βαγγέλης Αργύρης, Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους βουλευτές στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τόνισε πως «η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν μία ανοιχτή διαδικασία η οποία έγινε με βασικούς άξονες τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του πιο ικανού ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε νομό, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων».

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων επισήμανε ότι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής περιλαμβάνουν «προσωπικότητες με αυξημένα προσόντα, με επάρκεια και αξία, και έχουν όλες τις προϋποθέσεις για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές».

Αναφερόμενος στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο Βαγγέλης Αργύρης υπογράμμισε ότι «η ανανέωση προσώπων αγγίζει σε ποσοστό το 63%. Το 31% των υποψηφίων είναι κάτω των 45 ετών, και το 92% έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με το 12% να κατέχει διδακτορικό δίπλωμα και το 30% μεταπτυχιακό δίπλωμα».

Ο Βαγγέλης Αργύρης, υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρωτοπορεί καθώς είναι το πρώτο κόμμα που ανακοινώνει επίσημα τα ψηφοδέλτια του και κάλεσε όλους τους υποψήφιους βουλευτές «να δώσουν έναν εκλογικό αγώνα με πολιτικά επιχειρήματα, αξιοπρέπεια και πολιτισμό, γιατί διαχρονικά αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

Πηγή: inveria.gr