Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή (ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής) κ.Τσιαμήτρου Νικόλαου στο Μακροχώρι

https://gnomi.news/episkepsi-tou-ypopsifiou-vouleyti-(pasok-kinima-allagis)-k.tsiamitrou-nikolaou-sto-makrochori-28115?fbclid=IwAR2hSRGvSzQQmDrio5XOwlinieFyHunc7zR_h-CpZRHIy7c_fZa9EIxS_BwΤην 1η του επίσημη επίσκεψη ως υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας (ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής) πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ο κ.Τσιαμήτρος Νίκος.

Ο κ.Τσιαμήτρος μπορεί να επισκέπτεται το Μακροχώρι ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθώς διατηρεί ισχυρούς δεσμούς φιλίας με αρκετούς κατοίκους όμως αυτή την φορά έδωσε το παρών προκειμένου να ενημερωθεί από τον πρόεδρο κ. Βαλάντη Κεχαΐδη για τα τρέχοντα ζητήματα της κοινότητας.

Ο κ. Κεχαΐδης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας για όλα τα έργα που αποπερατώθηκαν τα τελευταία χρόνια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τ.κ αλλά και για τα προβλήματα και αιτήματα του αγροτικού και επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής.

Ο κ.Τσιαμήτρος μάλιστα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα όσα του μετέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Μακροχωρίου δηλώνοντας αρχικά υποστηρικτής των προσπαθειών τονίζοντας στην συνέχεια την ανάγκη στήριξης του αγροτικού τομέα αλλά και του επιχειρηματικού κλάδου.

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες, με τον κ.Τσιαμήτρο να επισημαίνει ότι η βοήθεια του σε οποιοδήποτε θέμα αφορά την κοινότητα Μακροχωρίου θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη.

Πηγή: Gnomi.news