Νίκος Τσιαμήτρος: Το ΠΑΣΟΚ ταυτίστηκε με τα οράματα και στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων

Η 1η του Μάη, αποτελεί ημέρα τιμής και μνήμης των αγώνων των εργαζομένων, μέσα από τους οποίους κατακτήθηκαν τα εργασιακά δικαιώματα για σταθερή εργασία, ασφάλεια, δίκαιη αμοιβή και υγεία, βασικές προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή ζωή.

Σήμερα οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κλιμακούμενες δυσκολίες, με αρνητικές κοινωνικές επιπτώσεις και αβεβαιότητα για το εργασιακό τους μέλλον. Η ακρίβεια, ο πληθωρισμός, η ανασφάλεια στην εργασιακή ζωή, η διεύρυνση των ανισοτήτων, η αποδυνάμωση του κράτους πρόνοιας και των κοινωνικών δικαιωμάτων του Έλληνα εργαζόμενου υποχωρούν συνεχώς και καταρρέουν.

Τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά καλούνται να αντιμετωπίσουν πρώτα τις σκληρότερες συνέπειες της Κυβερνητικής πολιτικής. Οι οικονομικές ανισότητες, οι ανασφάλειες στην επαγγελματική ζωή των νέων και οι χαμηλοί μισθοί έχουν ως αποτέλεσμα την αυξανόμενη αναντιστοιχία προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Γι αυτό, όχι μόνο να υπερασπιζόμαστε τα κεκτημένα δικαιώματα αλλά και να διεκδικούμαι την περαιτέρω βελτίωση της θέσης των.
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ταυτίστηκε με τα οράματα και στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων, καταδικάζει κάθε πολιτική και πρακτική που δημιουργεί κοινωνικές ανισότητες και υποβαθμίζει τα κοινωνικά και εργασιακά τους δικαιώματα, που με τόσες θυσίες έχουν κατακτήσει.

Εύχομαι ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς να αποτελέσει έναυσμα για την αναγέννηση της πατρίδας μας, εργασιακά και οικονομικά. Μια αναγέννηση που θα έρθει με τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της επιχειρηματικότητας και θα κρατήσει την νεολαία μας, το πιο ενεργό κομμάτι της πατρίδας, στον τόπο μας.
Καλή Αγωνιστική Εργατική Πρωτομαγιά, με δικαίωση των αγώνων των εργαζομένων, απέναντι σε μια ανάλγητη κυβέρνηση.

Νίκος Τσιαμήτρος
Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας
ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής